Det är aldrig för sent att leva sina drömmar!

Konsert – Det är aldrig för sent

Under konserten Det är aldrig för sent delar Susanne Ericsson med sig av livets resa och sjunger sina egna känslofulla ballader. Följ med på färden genom ditt eget mörker och ljus, finn hopp och livsglädje som skiner igenom i ditt eget liv.

Efter att ha förlorat sitt jobb och diagnosticerats med bröstcancer, fann Susanne en ny mening med sitt liv. Hon skriver nu sina egna sånger och delar med sig av budskapet att det aldrig är för sent att leva sina drömmar. Cancern var ett uppvaknande och jag insåg att livet är kort, det gäller att ta vara på sina drömmar nu – inte sen. Susanne är idag cancerfri och släppte 2013 albumet It’s never too late, vid 47 års ålder. Vilka drömmar bär du på som du ännu inte förverkligat?

 

Susanne! Måste bara få säga det igen och i skrift; Du flyger verkligen över och äger scenen med sådan säkerhet att man tappar andan. Dina spröda och vackra sånger, din röst och dina mellanprat fyller rummet med förundran och största beundran. Jag blev så tagen och överraskad att jag inte kan annat än att utbrista i ett jublande FANTASTISKT!! – Nalle Rösell, Performance Solutions Stockholm

 

Lyssna på en av Susannes sånger här